Forretningsenheder

Siden 2009 har vi genbrugt CPE’s, set-top-boxe og andre modems for telebranchen. Vi tester, renser, reparerer og pakker udstyret så det passer til den enkelte virksomheds logistik og procurement set-up.

Vi vil hjælpe IT branchen med at blive bevidst om og handlekraftig overfor de miljømæssige udfordinger som branchen har. E-waste er en stor og fortsat stigende del af verdens affald. Samtidig er der i Vesten et incitament til at skifte f.eks. sin PC ud, meget hurtigt. MatKon Data kan tilbyde et set-up til etablerede IT virksomheder, der tager mere ansvar for det der stadig fungere og det, der ikke skal tilbage på markedet, på en måde så råvarerne bliver genanvendt i langt højere grad end i dag. F.eks kommer den brugt plast i nye produkter, i stedet for at sende det til afbrænding.

Vi er servicepartner for producenter og forhandlere af elektroniske forbruger produkter, såsom kaffemaskiner, støvsugere og køkkenmaskiner. Udover at udføre reparationer og vedligeholdende service, hjælper vi virksomhederne med at gøre service-delen af deres forretning mindre miljøbelastende, ved at fokusere på remote-support, bedre træning af kunden til at kunne vedligeholde deres maskiner samt videresalg af brugte maskiner, via vores Recycle & Resell koncept.

Turisme er i dag en belastning for klimaet og mange samfund – men hvis turismebranchen vil modernisere sig og derved gøre det nemt for turister at tage de bæredygtige valg, kan turisme blive en katalysator for global grøn omstilling – MatKon Travel vil give sit bidrag til dette.